Boost your Hair!

De Na-Zomer haarverzorging

Helaas is de zomer voorbij, dus het wordt de hoogste tijd om het haar weer een verzorgende opknapbeurt te geven! We verlangen altijd naar de zomer, lekker die warmte en de zonnestralen op de huid, op vakantie gaan, zwemmen in de zee of het zwembad, de zomer zorgt vaak voor veel ontspanning. Helaas zorgt de zomer er ook voor dat ons haar flink uitdroogt en brengt heel wat beschadiging aan. Ondanks het gebruik van beschermende en verzorgende producten voor het haar, heeft ons haar na de zomer altijd even een extra opknapbeurt nodig.

Wat kun je doen om je haar weer helemaal verzorgend en shiny te maken na de zomer?

TIPS VOOR HET VERZORGEN VAN HET HAAR NA DE ZOMER

Om je haar weer goed verzorgend en glanzend te maken na de al die uitdrogende zonnestralen, zeewater en chloorwater zijn er een aantal dingen die een must zijn waar je haren weer blij van gaan worden. Zeker omdat je niet wil dat je haar nog verder uitdroogt en/of beschadigt is het verstandig om de volgende dingen te doen:

Haren knippen

Maak een afspraak bij ons een laat de droge en/of beschadigde puntjes van je haar afknippen. Haarpunten die eenmaal beschadigt zijn kun je het beste laten afknippen om verdere splijting tegen te gaan. Na een goede knipbeurt zal je merken dat je punten weer voller zijn en je haardos weer soepeler in model valt.

Ook kunnen wij er uiteraard weer voor zorgen dat de haarkleur weer wordt opgefrist met een haarkleurbehandeling eventueel in combinatie met highlights en/of lowlights voor dat diepere kleureffect.

Verzorging

Na de zomer kan het haar wel even een flinke verzorgende booster gebruiken. Het is daarom belangrijk om een goede shampoo en conditioner te gebruiken. Voor extra verzorging na de zomer is een intensief haarmasker een must!

                         

De maskers van System Professional zijn een goede keuze om het haar thuis een boost te geven. Daarnaast adviseren wij je ook om iedere 6 weken in combinatie bij je knip- of kleurbehandeling je haar intensief te boosten met een haartreatment in de salon. Zeker als je je haar kleurt, is dit echt een MUST voor je haar!

Je haar is weer up-to-date verzorgd en glanzend en klaar voor het volgende seizoen!