FACE, BODY & MORE
Beautiful you

Jouw moment van rust, ontspanning en aandacht voor je huid. Je huid is de reflectie van hoe je je voelt en zij laat zien wie je bent. Onze huid verdient dagelijks onze attentie en de juiste verzorging. Kies voor wellness voor de huid of voor verbetering en verjonging van de huid. Be your beautiful you!

Behandelingen

Speciaal voor jou

Face Touch Treatment

Onze facials zijn niet gestandaardiseerd. We noemen ze Organic Touch Treatments. Ze worden op de huidconditie, behoeften en wensen afgestemd. Een facial is als een work-out. Met een warming-up, training en cooling down. We werken op spieren en bindweefsel, maken verklevingen en blokkades los. We zorgen voor optimale doorbloeding of kalmeren juist de gevoelige huid. We reinigen en ontgiften, peelen en stimuleren en voeren af en aan wat nodig is. Zodat jij het optimale uit je facial haalt: jouw mooiste en gezonde huid. Onze specialisten zijn speciaal opgeleid om diverse technieken in te zetten. De producten worden in overleg en naar behoefte van de huidconditie ingezet.

 

Wist je dat onze Eminence Organic Treatment is verkozen tot beste behandeling van 2020 en is bekroond met de Dutch Beauty Award?

 

Bij YIP Beauty & Skincare reserveer je geen standaard gezichtsbehandeling, maar alleen de tijdsduur. Uiteraard mag je ervan uitgaan dat de basiselementen van een traditionele gezichtsbehandeling, zoals een dieptereiniging en een masker in elke behandeling worden meegenomen.

 

Huidproblemen zoals rosacea, littekens, pigmentatie, couperose, grove poriën of gerstekorrels, anti-aging, huidveroudering, huidverslapping, rimpels, wallen of ouderdomsvlekken kunnen worden aangepakt met een Organic Touch Treatment.

 

Een Organic Touch Treatment is de eerste stap naar huidverbetering. Wil je dat je resultaten groter en duurzamer zijn, dan adviseren wij een kuur van vijf wekelijkse behandelingen. We stellen een behandelplan samen om het beste uit jouw huid te halen. Zo zorgen we voor een stralend en blijvend resultaat.

Facial van 45 minuten
€55,00
Bij deze raciaal heb je de keuze uit een Touch Treatment (huidverbeterende work-out zonder epileren etc.) of je kiest voor een dieptereiniging met epileren en een masker of peeling zonder de specifieke touch massage
Facial van 60 minuten
€72,00
Huidverbeterende work-out, dieptereiniging, masker of peeling inclusief het epileren van de wenkbrauwen
Facial van 90 minuten
€90,00
Zeer uitgebreide Touch Treatment, dieptereiniging, masker, peeling inclusief het epileren en verven van de wenkbrauwen en harsen bovenlip en kin
Facial van 40 minuten (speciaal voor tieners)
€35,00
Een korte reinigende behandeling fo acné behandeling
Supplementen gezicht
Wenkbrauwen / Eyebrows
€15,00
Epileren of harsing wenkbrauwen / Epilation or waxing eyebrows
Wenkbrauwen / Eyebrows
€17,00
Verven wenkbrauwen / Coloring eyebrows
Wimpers / Eyelashes
€17,00
Verven wimpers / Coloring eyelashes
Waxing
€15,00
Harsen bovenlip/ Waxing upper lip
Waxing
€15,00
Harsen kin / Waxing chin
Combideals supplement gezicht
2 supplementen 10% korting, 3 supplementen 15% korting, 4 supplementen 20% korting, 5 supplementen 25% korting

Kuren

Om de huid stralend en in goede conditie te behouden, met blijvend resultaat, bieden wij onze Touch Treatment Facials ook in de vorm van voordelige kuren aan.

5 Facial Touch Treatments
5% korting op de totaalprijs van de vijf treatments en 10% korting op aankoop van onze Eminence producten
10 Facial Touch Treatments
5% korting op de totaalprijs van de tien treatments en 10% korting op aankoop van onze Eminence producten
Facial Touch Treatments Tieners
€225,00
5 Facials inclusief product Eminence Clear Skin Reiniging

Body Peel Touch

Door middel van manuele bindweefselmassage, cupping, koude- en warmtetechnieken wordt het bindweefsel gestimuleerd om opgeslagen toxines op te ruimen en verklevingen op te heffen, tevens worden de zenuwuiteinden geprikkeld. Er treedt een sterke doorbloeding op, waardoor het lichaam overtollig vocht afdrijft en de aanmaak van collageen en elastine wordt bevorderd. Het ontgift, voedt en hydrateert. De contouren verfraaien. Zeer ontspannend (daarna) want het is pittig en fijn tegelijk.

 

Voordelen van deze behandelmethode:

 • De huid wordt soepeler, elasticiteit en collageen opbouw nemen toe. Verslapping wordt aangepakt en dode huidcellen verwijderd.
 • De huid wordt ontgift, doorbloeding gestimuleerd en vocht afgevoerd.
 • Cellulites en verklevingen verminderen of verdwijnen.

 

De eerste behandeling duurt 75 minuten. Hier bepalen we ook waar de verklevingen en zones zich bevinden die extra aandacht behoeven. De behandeling kan los geboekt worden, maar voor lange termijn zichtbaar resultaat en het oplossen van problemen adviseren we een kuur van 5 behandelingen die één keer per week worden ondergaan.

 

Naar wens kan vanaf de tweede behandeling ook gekozen worden voor een zone behandeling van een probleemgebied. Toch starten we iedere behandeling met de rug omdat daar de basis van het bindweefsel ligt. Onze huidspecialist adviseert je hier volledig over en samen starten we een behandelplan op maat.

Body Peel Touch
€99,00
Een behandeling van het hele lichaam
Body Peel Touch 60 minuten
€85,00
Keuze uit verschillende zones van het lichaam. Rug, benen, billen, buik of armen | Rug, bovenarmen, buik | Rug, buik, bovenbenen
Body Peel Touch 40 minuten
€67,50
Keuze uit verschillende zones van het lichaam. Rug en armen | Rug en buik
Body Scrub 30 minuten
€37,50
Een heerlijke body scrub waarbij alle dode huidcellen worden verwijderd. Verzorging met een Eminence bodylotion en je huid zal weer stralen.

Massages

Een massage is goed voor je! Een goede massage verbetert de bloedcirculatie en de afvoer van afvalstoffen. De bloedcirculatie is van vitaal belang voor ons lichaam. Via het bloed worden voedingsstoffen naar de cellen vervoerd en afvalstoffen afgevoerd.

 

In de spieren is een goede doorbloeding ook van belang. Een spier maakt bij het bewegen melkzuur aan, dit is een afvalstof. Normaal wordt dit melkzuur goed afgevoerd door de bloedvaten in de spier, maar soms kunnen er zogenaamde ‘knopen’ ontstaan. Het is verbazingwekkend wat het weghalen van knopen kan doen in bijvoorbeeld nek en schouders. Vaak voelt het hoofd dan in een keer veel vrijer en komt er een hoop energie en ontspanning vrij.

 

Massage verbetert ook de weerstand. Na een massage is de hoeveelheid witte bloedcellen in het bloed verhoogd. Deze witte bloedcellen helpen om infecties en virussen te bestrijden. Ook verlaagt een massage het stresshormoon cortisol. Als cortisol te lang in het lichaam aanwezig is, is dat ongunstig voor de weerstand. Door de diepe ontspanning schakelt het zenuwstelsel over op een modus van herstel.

Hot Detox Body Massage 60 minuten
€ 59,50
Een pittige massage specifiek gericht op detoxificatie van het lichaam
Hot Detox Body Deluxe Massage 90 minuten
€ 89,50
Een pittige massage specifiek gericht op detoxificatie van het lichaam
Aroma Massage 30 minuten
€37,50
Heerlijke en ontspannende massage waarbij geur een rol speelt in de beleving en welke wordt aangepast op de wens van de klant
Aroma Massage 60 minuten
€ 65,00
Heerlijke en ontspannende massage waarbij geur een rol speelt in de beleving en welke wordt aangepast op de wens van de klant

Waxing

Waxen is een ontharingsmethode die de haar met wortel en al verwijdert. Scheren en ontharing crème’s laten de wortels intact, waardoor je haar met stoppels terugkomt. Bij waxing blijft je haar gemiddeld 10 dagen tot 3 weken langer weg. Bij regelmatig waxen komt het haar zachter en steeds minder terug. Bovendien verdwijnen de dode huidcellen wat je huid tevens heerlijk zacht en glad maakt. Wij bieden deze behandelingen ook aan in abonnementsvorm.

Onderbeen / Under Leg
€30,00
Bovenbeen / Upper Leg
€30,00
Hele been / Leg Complete
€50,00
Bikinilijn / Bikini Line
€30,00
Oksel / Armpit
€25,00
Armen / Arms
€25,00
Schouder / Shoulder
€25,00
Rug / Back
€30,00
Onderrug / Lower Back
€25,00
Buik / Belly
€25,00
Borst / Chest
€25,00
Gehele rug- en schouders / Back & Shoulders
€40,00
Borst en buik / Chest and Belly
€40,00
Combideals supplement lichaam
2 supplementen lichaam 10% korting | 3 supplementen lichaam 15% korting | 4 supplementen lichaam 20% korting | 5 supplementen lichaam 25% korting

ScKIN Nutrition

ScKIN Nutrition biedt mogelijkheden voor: een mooie huid, haarvolume, natuurlijke huidverjonging, energiegebrek, vegan detox programma, ondersteunen van het immuunsysteem, afvallen en een fit lichaam. Een mooie huid van binnenuit!

 

Met ScKIN Nutrition werk je met één product aan meerdere oplossingen tegelijk. De Super Greens is compleet Vegan! En daarom geschikt voor vegetariërs.

 

Binnen ScKIN Nutrition nemen we jou graag mee in de wereld van gezonde voeding voor jouw huid. Krijg jouw beste huid ooit met ScKIN Nutrition.

 

Onze specialisten die in ScKIN Nutrition getraind zijn, geven je graag advies. Je kunt online of telefonisch een gratis intakegesprek bij ons inplannen. Tijdens de intake krijgen we al een heel goed beeld welke producten jou verder kunnen helpen om energieker, beter in balans te komen en een mooie huid te krijgen.

 

Echter, ons advies kan nooit het advies van een arts vervangen. Heeft u klachten ga dan eerst naar uw arts.

 

Waarom ScKIN?

 

 • Ondersteunt bij problemen met de huid
 • Helpt de hydratatie van de huid
 • Behoud de stevigheid van de huid
 • Een mooie huid begint van binnenuit
 • Natuurlijke huidverjonging
 • Draagt bij aan mooie haren en nagels
 • Helpt het haarvolume te verbeteren
 • Anti-aging formule
 • Vitamine C is nodig voor de aanmaak van collageen wat de huid verstevigd.
 • ScKIN zit vol bouwstoffen, vitamines, mineralen, essentiële vetten, probiotica, immuunsysteem ondersteunende stoffen gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Barrier+
€ 125,00
ScKIN Nutrition
Collagen+
€ 59,00
ScKIN Nutrition
Control+
€ 89,00
ScKIN Nutrition
Omega+
€ 72,50
ScKIN Nutrition
Super Greens
€ 75,00
ScKIN Nutrition
Vitamin+
€ 34,50
ScKIN Nutrition
Vegan Detox Program
€ 195,00
ScKIN Nutrition

Éminence

Organic Skin Care

Wij werken uitsluitend met organische producten van Éminence Organic Skin Care. Deze lijn behandelt een breed spectrum aan huidverzorgingen, zoals vroegtijdige veroudering, gevoeligheid, rosacea, acné, hyperpigmentatie en niet egale huidtint. Resultaatgericht en direct voel- en zichtbaar. Zonder chemische toevoegingen.